Премиерът Бенямин Нетаняху заяви днес, че Иран е действал срещу Израел от

...
Премиерът Бенямин Нетаняху заяви днес, че Иран е действал срещу Израел от
Коментари Харесай

Нетаняху: Иран от години действа срещу Израел, затова Израел действа срещу Иран

Премиерът Бенямин Нетаняху заяви през днешния ден, че Иран е работил против Израел от години и по тази причина Израел работи против Иран както в защитителен, по този начин и в настъпателен проект, съобщи Ройтерс, представено от Българска телеграфна агенция.

" От години Иран работи против нас директно и посредством своите спътници и по тази причина Израел работи против Иран и неговите спътници, както в защитителен, по този начин и в настъпателен проект, " цаяви Нетаняху при започване на съвещание на кабинета.

" Ние ще знаем по какъв начин да се пазиме и ще действаме съгласно елементарния принцип, че всеки, който ни нарани или възнамерява да ни нарани, ще бъде засегнат от нас ", сподели той.

По-рано през днешния ден представителят на израелската войска Даниел Хагари съобщи, че израелските военни " на всички фронтове са в нараснала подготвеност за всяко развиване на събитията ", съобщи ТАСС. " Подсилихме бойните елементи, където е належащо, укрепихме системите за противовъздушна защита, а самолетите ни са в подготвеност както за защита, по този начин и за нахлуване ", уточни Хагари. 

Той съобщи, че израелската войска " непрекъснато прави оценка обстановката " и " се отнася съществено към всички изказвания и към всички свои врагове ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР